Mijn naam is Betty van Uden en ik ben gediplomeerd kattentrimster. Mijn diploma heb ik behaald bij de kattenacademie in Veenendaal, hier heb ik ook verschillende workshops over katten gevolgd en twee modules kattengedrag succesvol afgerond.

 

Katten zijn mijn passie en het is een droom dat ik van mijn hobby gedeeltelijk mijn beroep heb kunnen maken. Zelf ben ik trotse eigenaar van twee poezen Rio, Keesje en kater Binck. Ook heb ik een adoptiekater genaamd Medo, Medo woont bij stichting dierenthuis in Almere. Elke 4 weken doe ik vrijwilligerswerk bij het Katshuisch, hier worden gehandicapte katjes opgevangen. 

 

Het belangrijkste vind ik dat de katten in  mijn trimsalon katvriendelijk worden behandeld. Alle behandelingen worden zonder narcose uitgevoerd. Het welzijn van de kat staat voorop. Ik neem uitgebreid de tijd om de kat en de eigenaar te leren kennen. Samen besluiten we wat het beste voor uw kat is. Het is ook prettig als u bij de behandeling aanwezig kunt zijn.

 

Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op. Het kan zijn dat ik met een kat bezig ben, helaas kan ik de telefoon dan niet opnemen. Voel u vrij om de voicemail in te spreken of een bericht via mail, sms of whats app te versturen.

 

 


Diploma

Kattentrimster

Certificaten

Kattengedrag module 1

Kattengedrag module 1b

EHBO voor katten

Tellington TTouch 

Verdieping Trimmen II

Katten trainen

Huidproblemen bij de kat

Hanteren en Handdoektechnieken

Kattentrimcongres